POSLEDNJE VESTI

Otvoren tržni centar Delta planet u Nišu

22.04.2021.
Screenshot_20210422-193153_Instagram

Građani Niša od danas mogu da posete novootvoreni  šoping centar Delta Planet Niš.

Delta Planet izgrađen je za 14 meseci, na površini od 40.000m2 i ima 850 parking mesta. Investicija projekta vredna je 70 miliona evra i broj zaposlenih u šoping centru je 1.100 ljudi. Šoping centar sadrži oko 100 prodavnica  vodećih modnih brendova, kafića, knjižara, veliki broj restorana i bioskop sa pet sala koji predstavlja posebnu atrakciju.

Gradonačelnica Grada Niša Dragana Sotirovski kaže da joj je jako drago što je  danas gradonačelnik Niša kada vidi ovu divnu građevinu i poziva investitore da ulažu u Niš.

Predsednik kompanije Delta Miroslav Mišković izrazio je veliko zadovoljstvo što su dobili priliku kao investitori da dođu u Niš i nastave razvoj Delte. Istakao je da planira i druge projekte koje su vezane za ovaj grad.

Delta Planet Niš, poštovaće i poslovaće u skladu sa svim merama Vlade Srbije i Kriznog štaba  koje su donete zbog pandemije kovid-19. Broj posetilaca biće ograničen u skladu sa površinom objekta. U svakom momentu biće angažovano 28 redara koji će na svakih sat vremena da obavljaju dezinfekciju toaleta, liftova, rukohvata na stepeništu i ostalih izloženih površina.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten