Poseta predsednika Srbije Gadžinom Hanu

28.04.2021.
Vučić GH

Za opštinu Gadžin Han 27. april 2021. godine bio je istorijski dan jer je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prvi put u istoriji posetio opštinu Gadžin Han.  Sastanku su prisustvovali ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, vd direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, predsednici opština Nišavskog okruga i načelnik Nišavskog okruga.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je: „Za nas je Gadžin Han veoma važan jer ne želimo da se život ovde završava. Želimo da napredujete, da imate siguran posao i da svojoj deci garantujete budućnost. Razgovaraćemo i o industrijskoj zoni, uložićemo mnogo novca i u naredne dve godine uradićemo više nego u prethodnih 20 godina “.

Pre obilaska Gadžinog Hana, predsednik Republike Srbije revkcinisao se u zdravstvenoj ambulanti u Pukovcu, opština Doljevac. Revakcinacijom u Nišavskom okrugu, nada se da će motivisati ljude da se vakcinišu u većem broju, jer je prema njegovim rečima, stopa smrtnosti veća u našem okrugu igradu, za razliku od Novog Sada i okruga u Vojvodini. Kako se prema istraživanjima dokazalo da lakšu sliku imaju pretežno vakcinisani ljudi, nada se poboljšanju situacije u Nišavskom okrugu.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten