POSLEDNJE VESTI

Poseta predsednika Srbije Gadžinom Hanu

28.04.2021.
Vučić GH

Za opštinu Gadžin Han 27. april 2021. godine bio je istorijski dan jer je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prvi put u istoriji posetio opštinu Gadžin Han.  Sastanku su prisustvovali ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, ministar zdravlja Zlatibor Lončar, vd direktor Puteva Srbije Zoran Drobnjak, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, predsednici opština Nišavskog okruga i načelnik Nišavskog okruga.

Predsednik Aleksandar Vučić rekao je: „Za nas je Gadžin Han veoma važan jer ne želimo da se život ovde završava. Želimo da napredujete, da imate siguran posao i da svojoj deci garantujete budućnost. Razgovaraćemo i o industrijskoj zoni, uložićemo mnogo novca i u naredne dve godine uradićemo više nego u prethodnih 20 godina “.

Pre obilaska Gadžinog Hana, predsednik Republike Srbije revkcinisao se u zdravstvenoj ambulanti u Pukovcu, opština Doljevac. Revakcinacijom u Nišavskom okrugu, nada se da će motivisati ljude da se vakcinišu u većem broju, jer je prema njegovim rečima, stopa smrtnosti veća u našem okrugu igradu, za razliku od Novog Sada i okruga u Vojvodini. Kako se prema istraživanjima dokazalo da lakšu sliku imaju pretežno vakcinisani ljudi, nada se poboljšanju situacije u Nišavskom okrugu.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten