POSLEDNJE VESTI

Sednica Odbora za zdravlje i porodicu u Merošini

07.05.2021.
FB_IMG_1620589020453

U Merošini je danas po prvi put, a drugi put van mesta sedišta, održana sednica republičkog Odbora za zdravlje i porodicu.
Tema sednice bila je imunizacija stanovništva protiv virusa Kovid 19. Kako je u opštini Merošina vakcinisano svega 21% od ukupnog broja stanovništva ova sednica imala je za cilj i podsticanje građana da se u što većem broju odazovu vakcinaciji koja je neophodna u zaštiti zdravlja čitave nacije.
Potrebno je podići svest stanovništva o značaju vakcinacije i zbog toga je danas Odbor za zdravlje i porodicu održan baš u Merošini, opštini koja je među onim sa slabijim procentom vakcinisanih, izjavio je predsednik Odbora dr Darko Laketić, nakon održane sednice.
Članovi Odbora za zdravlje, poslanici u skupštini Srbije zajedno sa državnim sekretarom Ministarstva zdravlja Mirsadom Đerlekom obišli su Dom zdravlja kao i punkt na kome se vrši imunizacija stanovništva.
„Održavanje sednice u našoj opštini je od izuzetnog značaja. Nadamo se da ćemo ovim dešavanjem podstaći naše sugrađane da se u što većem broju vakcinišu.“, reči su predsednika opštine Merošina Saše Jovanovića, koji je sa svojim saradnicima prisustvovao sednici.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten