POSLEDNJE VESTI

PUŠTENA U RAD ANDROID NICARD JGP NIŠ APLIKACIJA

27.08.2021.
android-aplikacije-preporuka-2019

Puštena je u rad prva zvanična aplikacija NiCard JGP Niš za pametne uređaje. Preko nje u svakom trenutku možete saznati:

  • Pretraga svih stanica u gradskom i prigradskom javnom saobraćaju i njihovo pozicioniranje na mapi Grada Niša,
  • Tačne informacije o vremenu dolaska vozila na odgovarajuću stanicu korišćenjem NiCard JGP Niš aplikacije, android ili iOS aplikacije.

Prva zvanična NiCard JGP Niš aplikacija omogućava  da putem svog mobilnog telefona dobijete informacije o linijama javnog prevoza u Nišu i stanicama u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju u realnom vremenu. Aplikacija takođe omogućava brzu pretragu željenih stanica i njihovo lociranje na mapi grada, a prikazuje i vreme narednog dolaska vozila za izabrano stajalište za sve linije koje nailaze na to stajalište.

Odabirom nekog od prikazanih stajališta na mapi, otvara se prikaz tog stajališta sa navedenim svim linijama javnog prevoza koje tu prolaze. U delu ekrana ispod teksta “Dolazak vozila” navedeni su naredni dolasci vozila za to stajalište za sve linije koje tu prolaze, i to sa prikazanim vremenom dolaska. Npr. Linija 13- Ćele kula-Bulevar Nemanjića – Stiže za 2 min.

Podaci koji se dobijaju preko NiCard JGP Niš android aplikacije predstavljaju indikativne informacije zasnovane na poslednjem registrovnom statusu vozila u okviru sistema javnog prevoza u Nišu. Pored toga što su preduzete sveobuhvatne mere u cilju dobijanja što preciznijih podataka, odstupanja od stvarne situacije na terenu su moguća usled tehnološko-operativnih ograničenja celokupnog sistema za informisanje putnika. Stoga pružalac usluge ne snosi odgovornost za eventualne posledice koje bi korisnik mogao pretrpeti zbog informacija dobijenih putem ove aplikacije, navodi se u saopštenju.

Preuzimanje aplikacije je besplatno i može se obaviti sa sledeće adrese https://play.google.com/store/apps/details?id=buslogic.jgpnis.

Pri korišćenju aplikacije, mogu  biti naplaćeni troškovi prenosa podataka mrežnog operatera.

NiCard JGP Niš aplikacija je jedina zvanična aplikacija JKP Direkcije za javni prevoz Grada Niša. Pružalac usluge ne snosi nikakvu odgovornost ukoliko korisnik instalira i koristi bilo koju drugu aplikaciju sličnih funkcionalnosti.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten