RASPISAN JAVNI KONKURS ZA SUFINANSIRANjE ENERGETSKE EFIKASNOSTI NA PORODIČNIM KUĆAMA I STAMBENIM ZGRADAMA NA TERITORIJI OPŠTINE BABUŠNICA ZA 2021. GODINU

30.08.2021.
logo-bab

Opština Babušnica raspisala je 25. avgusta  Javni konkurs za sufinansiranje mera energetske efikasnosti na porodičnim kućama i stambenim zgradama na teritoriji Opštine Babušnica.

Konkursna dokumentacija može se preuzeti na internet stranici Opštine Babušnica na adresi www.babusnica.rs, ili na prijavnici opštine.

Konkurs je otvoren do 16. septembra 2021. godine.

Popunjeni, overeni i odštampani prijavni obrazac u tri primerka (jedan original i dve kopije) i prateća dokumentacija dostavljaju se u zatvorenoj koverti sa naznakom:

„PRIJAVA ZA JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE GRAĐANA I STAMBENIH ZAJEDNICA U SPROVOĐENjU MERA ENERGETSKE SANACIJE – NE OTVARATI“

Prijave se podnose lično, na šalteru Opštinske uprave br.1 u Uslužnom centru opštine Babušnica ili preporučeno poštom na adresu: Opština Babušnica, Komisija za pregled i ocenu podnetih zahteva za sufinansiranje mera energetske sanacije, Ratka Pavlovića br. 1, 18 330 Babušnica.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja podnosioci prijave mogu se obratiti na telefon 010/385-112.

Za informacije u vezi Javnog poziva zainteresovani se mogu obratiti i elektronskim putem, na e-mail adrese: vladan.veljkovic@babusnica.rs i marija.randjelovic1@babusnica.rs.

Sva pitanja i odgovori biće objavljeni na internet stranici opštine Babušnica na adresi www.babusnica.rs.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten