POSLEDNJE VESTI

Ministru Vulinu visoko priznanje od Opštine Babušnica

07.09.2021.
2sajt

Pomoćnik ministra policije i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić prisustvovao je svečanosti u Babušnici povodom obeležavanja dana te opštine.

Odbornici Skupštine opštine Babušnica jednoglasno su doneli odluku da Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali i lično ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu dodele visoko priznanje za zasluge u pružanju pomoći prilikom vanrednih situacija u toj opštini.

Pomoćnik ministra policije Vladimir Ilić, koji je pozdravio odbornike i građane Babušnice u ime ministra policije Aleksandra Vulina istakao je da je Opština Babušnica ove godine imala čak tri vanredne situacije, ali da su pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Sektora za vanredne situacije i Aleksandar Vulin kao komandant Republičkog štaba za vanredne situacije učinili sve da se vanredne situacije u ovoj opštini što pre prebrode i završe.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, baš kao i ministar policije Aleksandar Vulin uvek su tu za svoje građane kada imaju problem i kada im je teško. Zahvaljujući uspešnoj ekonomskoj politici Aleksandra Vučića, naši pripadnici su sada znatno više opremljeniji i obučeniji tako da pored svoje hrabrosti, naši pripadnici imaju mogućnost i adekvatnu opremu da brzo i pravovremeno pomognu građanima širom Srbije„, istakao je pomoćnik ministra policije i načelnik Sektora za ljudske resurse Vladimir Ilić.

Odbornici Skupštine opštine Babušnica posebno su zahvalni ministru Vulinu na svemu što čini za odbranu i bezbednost Srbije i njenih građana.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten