JAVNI POZIV ZA DOSTAVLjANjE PREDLOGA ZA DODELU POVELjA I ZAHVALNICA OPŠTINE GADžIN HAN POVODOM 12. OKTOBRA- DANA OPŠTINE GADžIN HAN

09.09.2021.
spomenik-dragutinu-maricu-ispred-opstine-gadzin-han

Povelje i zahvalnice opštine Gadžin Han dodeljuju se zaposlenima, privatnim preduzetnicima, mladim talentima, individualnim poljoprivrednim proizvođačima i građanima za ostvarene izvanredne rezultate i dostignuća u radu u oblasti: privrede, umetnosti, nauke, medicine , arhitekture i urbanizma, novinarstva, obrazovanja, sporta , doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.
Povelje i zahvalnice opštine Gadžin Han dodeljuju se i preduzećima, privrednim društvima, ustanovama državnim organima, mesnim zajednicama, udruženjima i društvenim organizacijama za izuzetne rezultate i dostignuća u radu u oblasti privrede, umetnosti, nauke, medicine, obrazovanja, sporta , doprinosa u akcijama socijalnog i humanitarnog karaktera, stvaralaštva mladih i drugim oblastima.
Povodom 12. oktobra dana opštine Gadžin Han može se dodeliti najviše tri povelja i tri zahvalnica .
Pravo predlaganja kandidata za povelje i zahvalnice imaju sva pravna i fizička lica.
Predlagači pravna lica dostavljaju svoje adrese sedišta a predlagači fizička lica dostavljaju svoje lične podatke: ime i prezime, broj lične karte i adresu stanovanja. Predlog se dostavlja u pisanoj formi sa obrazloženjem i sadrži podatke o kandidatu, sa navođenjem adrese stanovanja za fizička lica i adrese sedišta za pravna lica, podatke o delu koje se predlaže i rezultate rada kandidata.
Predlozi za dodelu povelja i zahvalnica dostavljaju se Odboru za nagrade i priznanja Skupštine opštine Gadžin Han na pisarnici Opštinske uprave opštine Gadžin Han.
Rok za dostavljanje predloga za dodelu povelja i zahvalnica opštine Gadžin Han 30. septembar 2021. godine.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten