POSLEDNJE VESTI

Prekidi u vodosnadbevanju na više lokacija

10.09.2021.
branka_miljkovica_70-600x675

Voda na ulici, nužan je iskop u ulici Branka Miljkovića, kod broja 70. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Branka Miljkovića, i u okolnim ulicama: Marija Badela, Josipa Kraša, Zlatka Bolokovića, Ljube Ilića Stoleta i delu Nikole Uzunovića.
Voda na ulici, potreban je iskop u ulici Stevana Nemanje, kod broja 48/a. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Stevana Nemanje.
Nastavak radova na vodovodnoj mreži od prethodnog dana u selu Hum, u ulicama Braće Janković i Danila Price. Zbog kvarova i povezivanja priključaka po šahtama biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u selu Hum.
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Laze Kostića, kod broja 8. Ukoliko se budu obavljali radovi u toku dana, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Laze Kostića.
Voda na ulici, potreban je iskop na ulazu u selo Gornja Toponica i iskop na Toponičkom putu, preko puta skretanja za Trupale. Zbog kvarova i popravke vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu sela Gornja Toponica, donji deo sela do puta. Specijalna bolnica imaće uredno vodosnabdevanje.
Voda na površini, potreban je iskop u selu Divljana, nekih 100 metara ispod odmarališta Divljana. Voda je zatvorena za odmaralište i ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati, do završetka radova.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten