POSLEDNJE VESTI

Niški polumaraton startuje u subotu 18. septembra

13.09.2021.
Screenshot_1
Atletski klub “Železničar” iz Niša organizuje 22. Internacionalni niški polumaraton u subotu 18. septembra 2021.  Start polumaratonske trke i trke na 7 km zakazan je u 18:00 časova.
Trka zadovoljstva 3 km. počinje u 18:05, a bebi maraton za decu predškolskog uzrasta u 18:10. Start/finiš zona za sve trkače nalazi se na Trgu kralja Milana u centru grada, osim starta bebi maratona koji je ispred City hotela.Niški polumaraton nalazi se u kalendaru trka Atletskog Saveza Srbije. Cilj manifestacije je ostvarivanje sportskog rezultata, druženje, zabava, upoznavanje kulturnog i istorijskog nasleđa Niša.Staza je ravna, podloga je betonska, a trka je potpuno ulična. Trči se ulicama po strogom i širem centru grada.Zvanični rezultati biće dostupni svakom takmičaru nakon prolaska kroz cilj na sajtu polumaratona dan nakon trke.
U start zoni nalazi se jedno vozilo hitne pomoći, dok drugo prati učesnike trke na stazi. Trkače prati i obezbeđuje Policijska Uprava Niš, odeljenje saobraćajne policije, kao i pripadnici FTO.
Duž cele staze nalaze se i volonteri. Staza je potpuno zatvorena za saobraćaj i trkači nesmetano mogu da trče svoju trku.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten