Podeljeni ugovori volonterima za rad u Babušnici

07.12.2021.
Snimak ekrana 2021-12-07 105909

Krajem oktobra meseca kancelarija za mlade Opštine Babušnica, raspisala je javni poziv za prijem volontera za rad u kacelariji za mlade Opštine Babušnica, bez zasnivanja radnog odnosa, na ovaj javni poziv javilo se više od trideset mladih ljudi.  Prijavljenim volonterima podeljeni su ugovori u sali Skupštine opštine Babušnica. Prisutne je pozdravila predsednica opštine, Ivana Stojičić, koja je istakla da je uloga volontera veoma važna, naročito danas u ovim nesigurnim vremenima, i da je njihova pomoć neophodna, pre svega jer je babušnička opština razuđena i ima veliki broj staračkih domaćinstava kojima je stalno potrebna pomoć. Neki od volontera već su obavljali ovaj poziv u toku prvog talasa pandemije izazvane korona virusom, dostavljajući hranu i lekove onima kojima je to bilo najpotrebnije.
Od prisutnih volontera , mnogim volonterima ovo nije prvi put da nesebično pomažu u najtežim situacijama, kao i činjenicu da će nastaviti sa volonterskim radom kad god za to bude bilo potrebe.
Uručenju ugovora volonterima prisustvovali su pored predsednice opštine, članica Opštinskog veća za društvene delatnosti, Dragana Nakov i predstavnici Kancelarije za mlade, Aleksandar Vacić i Nemanja Petrov.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten