POSLEDNJE VESTI

Kvarovi na vodovodnoj mreži u Nišu

15.12.2021.
puskinova_43-733x675

Nakon popravke prethodnog dana došlo je do novog oštećenja cevovoda na uglu ulica Njegoševe i Kragujevačke. Voda je zatvorena za II visinsku zonu, na prostoru od Njegoševe ulice (Durmitorska, Slobodana Penezića Krcuna, Miloša Crnjanskog, Jovana Dučića, Petra Konjevića, Milana Bakića, Solunske i druge), u naselju Bubanj dok ima vode u rezervoaru (Bubanjska, Bubanjska dolina, Miloša Obilića, Trebinjska), sve do Minovog naselja (Petra Aranđelovića, Ćurlinska, Dimitrija Leke, Stojana Andrića i druge), Pasi Poljane i dela Ledene Stene. Zbog nove intervencije na vodovodnoj mreži predviđa se prekid vodosnabdevanja do 15 sati.
Voda na površini, potreban je iskop u Puškinovoj ulici, kod broja 43.Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu naselja Duvanište, na prostoru od Đerdapske do ulice Majakovskog i sa druge strane do ulice Branka Miljkovića (Jelene Glavaški, Jelke Radulović, Bore Vukmirovića, Prote Gagulića, Lamartinova, Puškinova, Lonarda Da Vinčija, Nikole Uzunovića, Južnomoravske brigade i druge).
Voda na površini odlazi u slivnik, potreban je iskop u Mačvanskoj ulici, kod broja 17. Zbog kvara i popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje u delu Mačvanske ulice do Sedmog jula, i moguć prekid u Jeronimovoj i delu ulice Sedmog jula.
Voda na površini, potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Padinskoj bb. Zbog kvara i popravke priključne veze moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u Padinskoj ulici, navode u saopštenju iz JKP“Naissus“Niš.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *