POSLEDNJE VESTI

U Aranđelovcu potpisani ugovori sa predstavnicima 151 lokalne samouprave

15.03.2022.
Snimak ekrana 2022-03-15 085453

Potpredsednica Vlade i ministarka rudarstva i energetike, prof. dr Zorana Mihajlović, izjavila je u Aranđelovcu, gde su dodeljeni ugovori predstavnicima 151 lokalne samouprave u okviru nacionalnog programa unapređenja energetske efikasnosti, da će ukupno biti uložene četiri milijarde dinara.
U 2021.godini realizovan je prvi pilot projekat Ministarstva rudarstva i energetike i lokalnih samouprava, koji je bio uspešan u opštini, Babušnica se ove godine nalazi na 6. mestu prema visini odobrenih sredstava, koja su uvećana za više od 50% odsto u odnosu na prošlu godinu i ukupan iznos sredstava je 6.666.000 dinara.
Građani, koji su zainteresovani za unapređenje energetske efikasnosti, mogu blagovremeno da prikupljaju potrebnu dokumentaciju, javni poziv najpre će biti objavljen za privredne subjekte, a zatim i za krajnje korisnike ovih sredstava odnosno građane babušničke opštine.
Potpisivanju ugovora, ispred opštine Babušnica prisustvovao je Milan Iskrenov, pomoćnik predsednice opštine za kapitalne investicije i ekonomski razvoj.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten