POSLEDNJE VESTI

  Iz saobraćaja isključeno 13 vozača

  22.03.2022.1min250
  Snimak ekrana 2022-01-05 093842

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u redovnoj kontroli tokom vikenda, iz saobraćaja su isključili 13 vozača, među kojima jednog zbog nasilničke vožnje i dvojicu zbog vožnje pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

  Policija je u gradu alkotestirala četrdesetšestogodišnjeg vozača „mercedesa“ i utvrdila da upravlja vozilom sa 2,16 promila alkohola u organizmu. Vozaču je određeno zadržavanje i protiv njega će, zbog prekršaja nasilnička vožnja, biti podneta prekršajna prijava iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, navode u saopštenju.

  Takođe, saobraćajna patrola je zaustavila pedesetpetogodišnjeg vozača „forda“ koji je vozio sa 1,56 promila alkohola u organizmu, kao i muškarce starosti 47 i 26 godina koji su vozili pod dejstvom kanabisa, dodaju.

  Vozačima je određeno zadržavanje do 12 sati i protiv njih će biti podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

  Iz MUP-a apeluju na vozače da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola i dosledno poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.

   

  Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

  Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


  INFORMIŠI SE

  Portal u službi građana.


  Telefon: +381654046672

  E-mail: ininfonis@gmail.com

  Bilten