POSLEDNJE VESTI

„Komunalac“ iz Babušnice počeo letnje održavanje puteva

05.04.2022.
Snimak ekrana 2022-04-05 141313

Јavno komunalno preduzeće „Komunalac“ iz Babušnice, počelo je letnje održavanje puteva na teritoriji opštine Babušnica. U okviru programa održavanja asfaltnih puteva, završeni su radovi na krpljenju udarnih rupa i presvlačenju asfaltom većih površina na prilaznom putu u selu Strelac, a sa ovom vrstom radova počelo se i u selu Radinjince.
Ovakvih radova biće i u samoj Babušnici, a sa krpljenjem udarnih rupa nastaviće se u još devet seoskih sredina.
U delu letnjeg održavanja makadamskih puteva i ulica, privode se kraju radovi u ulicama Nade Stojanović, Cerskoj i Dragojla Dudića u naselju Rašina bara u Babušnici, narednih dana treba da počnu radovi u nekoliko seoskih sredina.
Ovo je tek početak sezone letnjeg održavanja puteva i tokom ove godine biće još dosta radova, jer je lokalna samouprava za te namene u budžetu za ovu godinu opredelila značajna sredstva, kaže direktor „Komunalca“ Marko Stanisavljević.
Što se tiče ostalih delatosti koje su poverene ovom javnom preduzeću, Stanisavljević kaže da u drugoj polovini ove godine treba da se počne sa primarnom separacijom komunalnog otpada.
Pored održavanja ulica i puteva, prikupljanja i odvoženja komunalnog otpada, u nadležnosti ovog preduzeća su i vodovodna i kanalizaciona mreža, javna rasveta, lokalni autobuski saobraćaj i grobljanske usluge.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten