Saobraćajna nezgoda u Nišu

08.05.2022.
Screenshot_1

Kako se saznaje,  automobilom „audi“ kruševačkih registarskih tablica upravljao je M.Z. (34) iz Niša,  sa njim su se nalazili njegovi sugrađani P.S. (27) , A.Ž. (26) i T.K (27). Neposredno pre nesreće, „audi“ krećući se neprimerenom  brzinom, sudario se sa taksi vozilom „tojota prijus“ koji mu je dolazio u susret, a zatim se zabio u izlog jedne prodavnice. Tom prilikom lakše je povređen taksista I.S. (39). Lica koja su se u tom trenutku zadesila na mestu nesreće tvrde da je izbegnut masakr, jer je Dušanova ulica bila puna mladih ljudi koji su bili u izlazaku. Vozač se kretao pravo na grupu devojaka ali je uspeo da skrene na suprotnu stranu i izbegne da ih pregazi. Kako navode sugrađani, automobil „audi“ se pre toga kretao na Trgu kralja Aleksandra, gde je takođe vozio neprimerenom brzinom i jedva zaobišao druge vozače. Vozač automobila „audi“  zadržan je na bolničkom lečenju zajedno sa Tijanom Kulić (27), sestrom rijaliti učesnice Miljane Kulić.

Kako se  saznaje, vozač „audija“ M.Z. i njegov saputnik A.Ž. osuđivani su ranije zbog nasilničkog ponašanja i nošenja oružja. 17. juna 2018. godine na Trgu kralja Milana ispred kafića „Manila“ učestvovali su u sukobu koji je kulminirao teškim ranjavanjem policajca na dužnosti Miloša Miloševića i radnika obezbeđenja Aleksandra Đorića. Izvesni Ivan Pavlović, njihov prijatelj, zbog tadašnjeg događaja koji je kvalifikovan kao ubistvo u pokušaju, pravosnažno je osuđen na 18 godina zatvora. A.Ž. je zbog nasilničkog ponašanja i nedozvoljenog držanja oružja dobio dve godine i deset meseci zatvora, uz novčanu kaznu od 120.000 dinara, dok je M.Z. osuđen na dve godine zatvora uz obavezu da plati 150.000 dinara.

Što se tiče zdravstvenog stanja lica koja su povređena,  pacijentkinja ima prelom desne nadlaktice koji je saniran bez operativnog lečenja. Drugi pacijent, M.Z. je zadobio prelom gornjeg okrajka leve butne kosti i prelom palačne kosti na levoj ruci. Kako se saznaje, pacijent će biti  operisan kada se steknu uslovi.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten