POSLEDNJE VESTI

Zbog zlostavljanja dve maloletne devojčice dobio kaznu zatvora od pet godina

18.05.2022.
Screenshot_19

S. N. (63), iz Niša,  optužen da je 18. septembra prošle godine na dečjem igralištu u Naserovoj ulici, u Nišu dodirivao po intimnim delovima tela dve devojčice stare sedam i osam godina, na ponovljenom suđenju pred Osnovnim sudom u Nišu ponovo je osuđen na pet godina zatvora.
Nepravosnažnom presudom njemu je izrečena i mera lečenja od alkoholizma dok će mu po izlasku sa robije u narednih 20 godina biti zabranjeno da posećuje igrališta i druga mesta gde se okupljaju maloletnici. Pored toga, svaku promenu adrese moraće da prijavljuje policiji.S. N. je uhapšen zbog sumnje da je na dečjem igralištu u Naserovoj ulici dve devojčice dodirivao po intimnim delovima tela i stavljao im ruke na njegov polni organ.

On stanuje u blizini blizini igrališta pa se pretpostavlja da je u kontakt sa decom došao kada su prišla da se poigraju sa njegovim psom. Slučaj je otkriven nakon što su se deca požalila roditeljima, a pedofil je identifikovan pregledom snimaka sa nadzornih kamera na obližnjim zgradama.

S.N. je u momentu hapšenja imao nanogicu i bio u kućnom zatvoru zato što je šesnaestogodišnjem dečaku pretio bombom, jer je stariji maloletnik navodno, prolazeći sa drugovima, pravio buku ispod njegovog prozora.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten