POSLEDNJE VESTI

Gradska slava tradicionalno će se slaviti i ujedno obeležiće se „Palilulsko veče“

25.05.2022.
Screenshot_2

Gradska slava Niša je na dan Svetih cara Konstantina i carice Jelene, tradicionalno se obeležava „Palilulsko veče“. Manifestacija će se održati 3. juna, u petak, kod Palilulske rampe, sa početkom od 18.00 sati. Biće pogati kulturno umetnički program na kome će održati nastup grupa Legende, takođe, Neša Saita i Crne mambe, kao i Varošani, najavljuju se poznati Palilulci Riki i Ivana Nedović.Program je podeljen u nekoliko blokova.

Prvi program počinje u 18.00  i do 20.00 časova nastupaće kulturno umetničko društvo, stvaraoci uz grupe iz čitave Srbije. Posle 20.00 sati uslediće kratko obeležavanje jubileja FK Radnički. Gosti Palilulske večeri biće autori filma Logor smrti, Karašjok iz Norveške, tada će biti prikazan i trejler filma. Od 20.30 do 21.00 čas svečano če se otvoriti manifestacija uz obraćanje Episkopa niškog g Arsenija, gradonačelnice Niša i predsednika Gradske opštine Palilula.

Planirano je da od 21.00 čas sa nastupom krene muzički program, grupa Legende, od 22.00 časa Nišlije će se veseliti uz Neša Saita i Crne mambe.

 

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *