POSLEDNJE VESTI

Počelo snimanje filma Niške produkcije City Grupa, u dokumentarcu će biti prikazane lepote Zlatibora

26.05.2022.
Screenshot_2

Kako se navodi, uveliko je počelo snimanje domunetarca, pod nazivom  „Zlatibor, planina Bogova“. Niška produkcija City Grupa, sa producentom Oliverom  Paunović, navodi kao povod ovog  filma, 130 godina turizma na zlatnoj planini.  Obzirom da planina Zlatibom ima izuzetnu lepotu prirode, prijatnu klimu, proplanke, bogata je vodom planinskih potoka, film će pratiti priču u kojoj će sva ta bogatstva prirode biti prikazana.

Dokumentarac će pratiti priču nastalu po tekstovima Milisava R. Đenića i Snežane Đenić, u filmu će glumiti  Nebojša Dugalić.  Produkcionu ekipu tradicionalno predvode Oliver Paunović, producent i Vladimir Ristić, reditelj filma. Inicijator i idejni tvorac ovog projekta je Turistička organizacija Zlatibor. Pravi turizam se rodio tek kada je na Zlatibor došla jedna krunisana glava, kralj Srbije, Aleksandar Obrenović.

Zlatibor je danas moderno turističko naselje koje se sve više razvija. Može se pohvaliti velikim brojem sadržaja koju su na raspolaganju gostima. Pored različitih vidova smeštaja. Zlatibor je bogat i tematskim zabavnim parkovima, brojnim kafe restoranima, pa zajedno sa planinom čiji je turistički centar predstavlja jednu od najposećenijih turističkih destinacija u zemlji.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *