POSLEDNJE VESTI

Niška srednja škola danas je nosilac tri projekta

30.05.2022.
Screenshot_2

Da bi svojim učenicima obezbedili što kvalitetnije učenje kroz svoje obrazovanje, Elektrotehnička škola „Mija Stanimirović“ posvetila je punu pažnju međunarodnim projektima. Elektrotehnička škola „Mija Stanimirović“, za ovu školsku godinu bila je nosilac tri Erazmus plus projekata, dva projekta strateškog partnerstva i projekat mobilnosti.

U saradnji sa Školskim centrom Nova Gorica, realizovan je projekat  „Exploring for practical skills“. Takođe, sa partnerima iz Slovenije i Bugarske, realizovan je i projekat i projekat „More connection for programming perfection“, koji je u završnoj fazi. Projekat strateškog partnerstva „Smart World Wins“ se realizuje sa partnerima iz Slovenije, Severne Makedonije i Srbije.

Svi nastavnici i učenici, koji prolaze kroz obuku, nakon toga učestvovaće u razvijanju idejnih rešenja u programu mikrokontrolera. Što se tiče razvijanja pamentih uređaja, sve četiri ustanove će raditi na tome.

Škola je osnovana je 1949. godine, ove godine će proslaviti 73 godine od  postojanja, a sutra obeležava i svoj 73. Dan škole. Moderna škola danass sa atraktivnim zanimanjima koja prati potrebe tržišta rada.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten