POSLEDNJE VESTI

04. JUNA GRUPA BJESOVI ODRŽAĆE SVOJ KONCERT U NIŠU

04.06.2022.
Screenshot_1

Današnji srpski rok sastav, gornjomilanovački bend Bjesovi, nastup u Nišu održaće večeras, 4. juna sa početkom od 21.00 sat. Koncert će biti održan u dvorištu Univerziteta Banovina.

Posle šest godina nastupaće ponovo u Nišu.  Koncert Bjesova otvoriće veterani niške alternativne rok scene Gospodin Pinokio, čiji nastup počinje u 20.15 sati.

 

Bend Bjesovi postoji od 16. jula 1990. tj. od prve večeri prve čačanske gitarijade, kada su pobedili i od novca od nagrade snimili svoj prvi album. Od tada je prošlo preko 30 godina, a antologijski albumi koji su usledili, brižljivo osmišljeni nastupi, mnoštvo koncerata, velika medijska pažnja, kao i prepoznatljivi i lični tekstovi, obezbedili su Bjesovima kultni status meðu publikom. Svaki koncert Bjesovi sviraju u svom maniru.

„Bjesovi“ godinama postoje i opstaju, a tokom karijere bend se izborio sa mnogim izazovima i nikad nije podilazio aktuelnim trendovima te je ostao dosledan sebi i svojoj publici i u najtežim vremenima.

Ulaznice se mogu kupiti po ceni od 1200 dinara, u Vintage Shop-u (Davidova 9), pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3601-bjesovi

Ulaznice će se prodavati i na ulazu u Banovinu, pre sam koncert od 19.30 sati.

Sve ulaznice kupljene za koncert Bjesova koji je trebalo da bude održan u Banovini 2. oktobra prošle godine, ali je odložen zbog bolesti jednog člana benda, važiće za novi termin bez prepravke.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten