POSLEDNJE VESTI

Besplatna planinska šetnja za obolele od dijabetesa

23.06.2022.

Dom zdravlja Niš u saradnji sa EBERS asocijacijom za zdravlje osoba sa dijabetesom i Planinarskim klubom Železničar iz Niša u okviru projekta “Otvori plavi krug”, u subotu, 25. juna, organizuje prvu besplatnu planinarsku šetnju za osobe koje su gojazne, boluju od dijabetesa ili su u riziku da obole od ovih bolesti.

Prva šetnja biće organizovana u subotu od 11.00 sati, od Kameničkog visa do Cerjanske pećine, a okupljanje je u 10.30.

Cilj ove akcije je da priliku građanima da prošetaju prelepim predelima ovog dela Srbije i istovremeno se edukuje, razgovara sa lekarima Doma zdravlja Niš i dobije korisne savete u vezi sa zdravljem, ishranom i prevencijom dijabetesa i gojaznosti. Zainteresovani se mogu prijaviti mejlom na ebersasocijacija@gmail.com, a za učesnike šetnji su obezbeđeni prevoz i užina.

Sa učesnicima će biti tim Doma zdravlja Niš, na čelu sa dr DanijelomCvetković, načelnicom Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih , Boban Milosavljević, EBERS asocijacija za zdravlje osoba sa dijabetesom, Jelena Cvetković, predsednica Planinarskog kluba Železničar, kao i Miloš Cicmil i Vladimir Tipsarević, predstavnici projekta “Otvori plavi krug”

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten