POSLEDNJE VESTI

Darko Rundek održaće koncert u Nišu 03. jula u dvorištu Banovine

30.06.2022.
Screenshot_6

U nedelju 3. jula, nakon četiri godine, Darko Rundek,  ponovo nastupa u Nišu, u Dvorištu Univerziteta – Banovina, pod okriljem renomirane promoterske kuće Long Play iz Beograda.

Publika će imati mogućnost da uživa u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja „Brisani prostor“, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i „Voljeti stvarno“.

Na sceni će nastupati takođe u najvažnijim pesmama iz svih faza Rundekove karijere, uključujući i one sa aktuelnog, dvostrukog EP-ja „Brisani prostor“, objavljenog krajem 2020. Sa ovog izdanja izdvojeni su singlovi „Unutarnji glas“, „Tko su svi ti ljudi“, „Mila“ i „Voljeti stvarno“.

Karte za koncert Rundeka i Ekipe u Nišu uveliko su u  prodaji po pretprodajnoj ceni od 1.500 rsd, a na dan koncerta cena ulaznice iznosiće 1.800 dinara.

Ulaznice se takođe mogu kupiti u prodajnoj mreži Tickets preko interneta na linku https://new.tickets.rs/event/rundek_i_ekipa_2301

Prodajna mesta Tickets u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb).

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten