POSLEDNJE VESTI

U utorak, 05. jula održaće se konferencija pod nazivom „Devojke koje menjaju sve(t) 2“

01.07.2022.
Screenshot_2

U utorak, 05. jula, sa početkom od 12.00 sati, održaće se konferencija pod nazivom „Devojke koje menjaju sve(t) 2“, u sali Oficirskog doma u Nišu. Konferencija je organizovana od strane kancelarije za mlade Grada Niša u saradnji sa Sigurnom kućom za žene i decu žrtve porodičnog nasilja.

Cilj konferencije jeste osnaživanje mladih dama da istraju u izazovima, kao i skretanje pažnje na prisutne probleme. Organizatori imaju želju da javnosti predatave uspešne devojke, koje svojim rezultatima čine ponosnim građane Niša i Srbije.

Pored konferencije, planiraju se dva panela i mini sajam, te će biti predstavljeni unikatni proizvodi koje prave članice Udruženja za negovanje tradicije „Višnja”.

U prvom panelu, tema će biti uspešne mlade dame iz raznih oblasti o svom putu do uspeha, preprekama koje su prevazišle da postignu svoje ciljeve, motivaciji i podršci. Jedna od najboljih studentkinja Medicinskog fakulteta u Nišu i prva dobitnica nagrade „Dr Miodrag Lazić“, Jelena Milošević, Mila Pužić, dirigent, profesor u Muzičkoj školi u Nišu i organizator brojnih muzičkih festivala, Natalija Milićević, mlada preduzetnica, osnivač restorana brzne hrane „Rižoto Bar“ i suosnivač start up kompanije „Go Digital“, Jovana Ilić, aktivistkinja i jedna od osnivača organizacije „5 minuta za tebe“ i Iva Petrović, mlada Nišlijka koja se nalazi na prvom mestu svetske rang liste u tekvondou u kategoriji kadetkinja, podeliće svoja iskustva u okviru ovog panela sa prisutnima.

U drugom panelu govoriće se o ekonomskom osnaživanju žena, mladima, njihovim partnerskim vezama i obrascima afektivne vezanosti. Na tu temu će govoriti direktorka Sigurne kuće u Nišu, Sonja Šćekić i Maja Todorović, psiholog Sigurne kuće u Nišu.

 

Ulaz na događaj je slobodan, uz prethodnu prijavu na mejl adresu: kzm.nis@gmail.com

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten