Na Platou niške Tvrđave, 24. jula, u nedelju, održaće se festival

21.07.2022.2min490

Održaće se festival pod pokroviteljstvom grada Niša, u organizaciji Niškog kulturnog centra u nedelju 24. jula, na Platou niške Tvrđave.

Bend Aleksandra Sedlara, poznatog srpskog kompozitora, kantautoa dirigenta i izvođača, na skoro dvadeset instrumenata. Svojim albumom u izdanju PGP RTS-a, zaintrigirao publiku širokog diapazona s obzirom na to da je poznat, pre svega, među poznavaocima klasične muzike, kao profesor FMU u Beogradu, saradnik Nemanje Radulovića, a opet svojim muzičkim umećem i šaljivim tekstovima pretenduje da zauzme visoko mesto na polju savremenih muzičkih tokova inspirisan rok, bluz, džez i drugim muzičkim pravcima.

Ritam nereda nastupaće od 23.00 časa, najproduktivniji i najbeskompromisniji domaći pank, metal i hard kor sastav, koji ima 35 godina dugu tradiciju i izuzetan scenski nastup.

Od ponoći je na programu Iskaz, etablirani bend koji iza sebe ima 13 godina iskustva u vidu nastupa po klubovima i svim relevantnim festivalima širom Balkana i Evrope.

Prodaja ulaznica: Knjižara NKC-a, „Branko Miljković“ Bulevar dr Zorana Đinđića, radnim danima, od 08.00 do 20.00 sati, knjižara „Indigo“ Obrenovićeva, radnim danima i subotom, od 09.00 do 21.00 sat, i na dan festivala ispred Platoa u Tvrđavi od 19.00 sati, cena ulaznice je 500 dinara.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: +381654046672

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten