POSLEDNJE VESTI

ODRŽAN ČETVRTI BAZAR ZDRAVLjA  U PREDIVNOM AMBIJENTU ŠETALIŠTA U NIŠKOJ BANjI

03.08.2022.

U saradnji sa gradskom opštinom Niška Banja u utorak 02.08.2022. godine Dom zdravlja Niš organizovao je četvrti Bazar zdravlja ovog leta. Od 10.00 do 12.00 časova u predivnom ambijentu šetališta u Niškoj Banji svi posetioci Bazara zdravlja bili su u prilici da provere svoje zdravstveno stanje i da se upoznaju sa značajem preventivnih pregleda i zdravim stilovima života.

Kao i do sada, svima kojima je uočeno odstupanje zdravstvenog stanja od normalnih vrednosti, preporučeno je da se jave svom izabranom lekaru radi daljeg sagledavanja, praćenja i eventualnog lečenja.

Četvrti Bazar zdravlja u Niškoj Banji pobudio je do sada najveće interesovanje. Naime, pregledano je više od 500 osoba. Ovaj Bazar zdravlja poseban je zbog činjenice da su skoro polovinu zainteresovanih činili gosti Niške Banje iz drugih mesta u Srbiji. Posebno smo zadovoljni činjenicom da je jedan broj naših sugrađana, u razgovoru sa medijima, istakao da je samo zbog Bazara zdravlja toga dana došao u Nišku Banju.

Osim zdravstvenih pregleda, svim posetiocima je podeljen i promotivni materijal vezan za značaj sprovođenja Nacionalnih skrining programa koje je Ministarstvo zdravlja prosledilo domovima zdravlja.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten