POSLEDNJE VESTI

JKP „Parking servis“ – Niš, planirani radovi za 12. avgust

12.08.2022.

U petak, 12.avgusta, JKP „Parking servis“ – Niš radiće na zameni sijalica i otklanjanju nedostataka na mreži javnog osvetljenja u ulicama: Vojvode Putnika, Brane Petronijevića, Železnička, Kajmakčalanska, Ljubomira Nikolića, Gabrovačka reka, selu Gornje Međurovo i na teritoriji opštine Palilula.

Radovi na vertikalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulicama: Generala Milojka Lešjanina, Branka Krsmanovića, Šumadijska, Čemernička i Sarajevska.

Radovi na horizontalnoj signalizaciji biće izvedeni u ulici Bubanjskih heroja i na Bulevaru cara Konstantina gde će se vršiti obeležavanje „zona škole“.

Ovim putem obaveštavamo korisnike, da će u periodu od 06.00 časova do 21.00 čas dana 12.08.2022. godine, zbog odigravanja fudbalske utakmice fudbalskog kluba „Radnički Niš“ protiv fudbalskog kluba „Novi Pazar“ iz Novog Pazara na stadionu Čair biti izmenjen režim saobraćaja i zabranjeno parkiranje: – na parkiralištu i prostoru oko stadiona „Čair“, kao i na parkiralištu sa prilazom iz ulice Devete brigade kod ulaza u halu „Čair“.

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja, mimo utvrđenog režima, dozvoljava se kretanje vozilima pod pratnjom, službenim i akreditovanim vozilima sa posebnim nalepnicama, vozilima hitnih intervencija, autobusima koji prevoze igrače i ostalim vozilima po dozvoli koju izdaje podnosilac zahteva.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten