POSLEDNJE VESTI

JKP Objedinjena naplata obaveštava korsnike o posledicama zbog neizmirenih obaveza, kao i o lakšem i efikasnijem plaćanju istih

12.09.2022.

Iz JKP Objedinjena naplata, obaveštavaju sve korisnike da ukoliko imaju neizmirena dugovanja prema istom preduzeću, iz ranijih perioda, van valute plaćanja (dugovanje po osnovu redovno izdatih faktura; dugovanje po osnovu aktivnih ugovora o priznanju i otplati duga na više mesečnih rata), treba da izmire iste u što kraćem roku.

U suprotnom, JKP Objedinjena naplata, biće prinuđena da pokrene postupak koji u skladu sa odredbom Zakona o izvršenju i obezbeđenju.

KORISNICIMA KOJI REDOVNO IZMIRUJU SVOJE RAČUNE NAJSRDAČNIJE SE ZAHVALJUJU!

Ujedno, iz JKP ON, obaveštavaju da postoji mogućnost vrlo jednostavnog regulisanja dugovanja, kao i uvida u račun – putem internet portala JKP „Objedinjena naplata“:  izaberite opciju „Moj račun“ na njihovoj internet stranici.

Takođe, ukazuju na mogućnost  prijave za elektronsku dostavu računa (brzo, efikasno – bez problema) – dovoljno je da zainteresovani korisnik pošalje elektronsku poruku u kojoj će navesti šifru objekta i elektronsku adresu na koju želi  da primi račun svakog meseca (na elektronsku adresu: maticna@jkponnis.rs).“

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten