RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANjU

15.09.2022.

U ulici Vojvode Putnika i Stevana Kaćanskog, kao I na uglu ove dvaju ulica, radiće se na gašenju stare vodovodne mreže, te se očekuje prekid vodosnabdevanja i u navedem ulicama kao i u ulici Jovana Ristića do 15.00 sati.

Za selo Supovac planirana je sanacija kvara na vodovodnoj mreži u centru sela, zamena vodovodne mreže u dužini od 20 metara, a zbog izvesnih radova može doći do prekida vodosnabdevanja do 15.00 sati.

Ekipe JKP Naissus Niš, takođe će raditi na sanaciji kvara vodovodne mreže na Jelašničkom putu u Niškoj Banji, pa takođe može doći do prekida vodosnabdevanja.

Takođe, do 15.00 sati  do prekida vodosnabdevanja može ostati zapadni deo grada, zbog složenijih kvarova I gašenja stare vodovodne mreže. U zapadni deo grada spadaju ulica Dimitrija Tucovića, naselja Ledena Stena, Milka Protić i 9. Maj, kao i sela Čokot, Lalinac, Lalinske Pojate, Krušce, Mramor i Mramorsko brdo biće bez vode.

Sve raspoložive ekipe JKP „Naissus“ Niš  biće angažovane kako bi ovi kompleksni radovi bili završeni do 15.00 sati, kada se očekuje i normalizacija vodosnabdevanja.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

POSLEDNJE VESTIBilten