Sanacija vodovodnih mreža i plan rada ekipa JKP “Naissus” Niš

22.09.2022.

U blizini Apelacionog suda, u ulici Vojvode Putnika, zbog havarije koja se dogodila na distributivnoj mreži, ekipe JKP “Naissus” radiće na sanaciji. Radovi na otklanjanju havarije će početi od  08.00 sati,  planirano vreme završetka radova je 14.00 sati.

Za vreme trajanja radova doći će do prekida u vodosnabdevanju zapadnog dela grada. Bez vode će ostati korisnici u ulicama, Vojvode Putnika i Dimitrija Tucovića, kao i korisnici na potezu koji prati ulicu Dimitrija Tucovića. Naselja Ledena Stena, Milka Protić i 9. Maj kao i sela Čokot, Lalinac, Lalinske Pojate, Krušce, Mramor i Mramorsko brdo, takođe će trenutno ostati  bez vode.

Uspostavnjanje redovnog vodosnabdevanja se očekuje po okončanju radova. Ekipe JKP “Naissus”, radiće na sanaciji kvara i u ulici Rasadnik kod broja 4, gde je potrebno raskopavanje.

Zbog radova očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati. Na vodovodnoj mreži u selu Matejevac, očekuje se prekid vodosnabdevanja za korisnike, zbog radova na mreži kojoj je iskop neophodan, a prekid se očekuje u istom vremenskom intervalu. Takođe, radovi na vodovodnoj mreži odigraće se i u naselju Nikola Tesla, u ulicima Užička kod broja 13 i Drugoj Nišavskoj, gde je neophodan iskop. U navedenom naselju očekuje se prekid u vodosnabedevanju, do 15.00 sati.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten