POSLEDNJE VESTI

Pomen svirepo ubijene porodice Đokić

24.09.2022.

Svirepo ubijenoj porodici Đokić, supružnicima Goranu i Gordani, i njihovoj ćerki Lidiji održaće se pomen na groblju u selu Žitkovac. Porodica je prošle godine ubijena 26. septembra, u Višem sudu u Nišu još uvek nije počelo suđenje za ovaj svirepi zločin,  s obzirom na to da je istraga još uvek u trajanju.

Glavnoosumnjičeni je Goran Đonić, protiv koga je podignuta optužnica, I koji se nalazi u pritvoru tokom istrage, zajedno sa svojim sinom koji se isto sumnjiči za zločin Stefan Đonić. Viši sud je dva puta odbio da potvrdi optužnicu koju je protiv oca i sina podnelo Više javno tužilaštvo, naložena je i dopuna istrage koja je po svemu sudeći okončana, pa se očekuje da bi se najdalje do kraja godine Goran a možda i Stefan, mogli naći pred sudskim većem.

Milanu Džoniću za koga je dokazano da nije imao nikakve veze sa zločinom je ukinut pritvor, ali proces protiv njega još uvek traje. Dok je Goran Đonić  u prethodnim izjavama krivicu usperio I okrivio braću Milošević iz sela Moravac, a koji su poznati pod nadimkom Jojke, rekavši da je po njihovom nalogu samo pratio Đokiće, pre dva meseca je priznao da je sve to izmislio tako da je jedino on ostao povezan sa ubistvom.

Đokiće je pre ubistva poslednja videla Goranova majka Stojanka kod koje su u selu Moravac bili na večeri. Kako se sumnja, na putu do kuće sačekao ih je Goran Džonić i namamio u usamljeno područje gde ih je ubio. Tela je spalio i bacio u jamu koju je pokrio granjem a njihovo vozilo odvezao do šume u ataru Donje Trnave gde ga je zapalio.

Otkriven je zahvaljujući video nadzoru u selu Tešica kroz koje je registrovalo njegovo kretanje neposredno pre i u noći ubistva kada je viđen kako vozi automobil ubijenog Đokića.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten