Funkcioneri SPS – a Bele Palanke uhapšeni zbog zloupotrebe službenog položaja

03.10.2022.1min420

U Beloj Palanci uhapšena su lica zbog zloupotrebe službenog položaja, naime, radi se o funkcionerima SPS – a. Kako se saznaje jedno lice od uhapšenih je predsednik Opštinskog odbora SPS – a, dok je drugo lice šef odborničke grupe Bela Palanka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapsili su izvesna lica sa inicijalima N.N. (1958), M.D. (1964) i S.D. (1964), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo. Kako se saznaje N.N. je uhapšen zbog nesavesnog rada u svojoj službi, dok se ostali terete za zloupotrebu položaja odgovornog lica u Beloj Palanci. M.D. i S.D. su kao odgovorna lica DOO „Remizijana“ iz Bele Palanke pravili mesečne spiskove za lica koja su readmisijom boravila u jednom hotelu u okviru napomenute firme.

Kako se sumnja, oni su navodili podatke lica koja nisu koristila hotel, te su te spiskove dostavili  takođe osumnjičenom  N.N, koji je zaposlen u Opštinskoj upravi Bela Palanka, te je on overavao spiskove, s obzirom na to da je bio raspoređen na poslovima u vezi Komesarijatom za izbeglice.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: +381654046672

E-mail: ininfonis@gmail.com

POSLEDNJE VESTIBilten