JKP „Parking servis“ – Niš, planirani radovi za 4. oktobar i obaveštenje o isteku roka za preuzimanje prinudno uklonjenih vozila

04.10.2022.

U utorak, 4. oktobra, JKP „Parking servis“ – Niš radiće na zameni sijalica po prijavama građana na teritoriji opštine Medijana, kao i na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju u Kovanlučkoj ulici, selu Krušce i u parku na Sinđelićevom trgu. Otklanjanje nedostataka na vertikalnoj saobraćajnoj signalizaciji predviđeno je u ulici Branka Miljkovića i Knjaževačkoj ulici.

Takođe, radiće se i na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije u ulici Ivana Milutinovića.

JKP „Parking-servis“ – Niš, poziva vlasnike čija se vozila nalaze na depou Parking servisa, a kojima zaključno sa 10. 10. 2022. godine ističe rok od 120 dana čuvanja na depou za uklonjena vozila, da preuzmu svoje vozilo do navedenog datuma, nakon izmirenja troškova, u suprotnom JKP „Parking-servis“- Niš stiče pravo prodaje predmetnih vozila u cilju namirenja svih dospelih troškova u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima, stvarima i drugim predmetima (Službeni list grada Niša br. 17 od 27. 02. 2020. godine).

Za sve dodatne informacije možete se obratiti Službi za transport, pozivom na broj  018/217-111 ili lično, na depou JKP-a „Parking-servis“- Niš, Bulevar Svetog cara Konstantina b.b. svakim radnim danom i subotom u periodu od 7 do 20 časova i nedeljom u periodu od 7 do 13 časova.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten