POSLEDNJE VESTI

JKP Mediana Niš ima jedan cilj – čistiji i uređeniji grad

19.10.2022.

Stare loše nevike nije lako menjati, ali nije ni nemoguće, s obzirom na to da mnogi ljudi godinam odlažu razni komunalni otpad iz domaćinstva, koji im vise ne treba, pored obližnjih kontejnera, danas u Nišu postoji reciklažno dvorište gde stanovnici našeg grada imaju mogućnost da besplatno dopreme sav otpad.

U vremenu kada se stalno govori o ekologiji, zagađivanju i koliko je važno da otpad ne odlažemo na ulici, pored kontejnera, važno je razviti svest na tu temu. Pored toga što se odlaganjem starog nameštaja, automobilskih guma, metalnog otpada, papira i kartona, stakla i drva, plastičnog otpada, baterije, kablova, tekstila, kabastog otpada, kao i šuta iz domaćinstva, zagađuje naša okolina, stvaraju se ružne slike o našem gradu, te je takva radnja nelegalna.

Ne zaboravimo da ukoliko nismo savesni i odgovorni prema sebi, ne možemo ni prema drugima, zagađivanjem ulica radimo sebi na štetu.

Zbog svega navedenog Reciklažno dvorište nalazi se na Gabrovačkom putu bb, preko puta PMF – a, a radno vreme je svakog dana od 08.00 do 20.00 časova.

Kako poručuju iz JKP Mediana Niš, cilj je jedan, a to je čistiji i uređeniji grad.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten