Mladi takmičari iz Niša u kik boksu vratili se kući sa puno medalja i pobeda

24.10.2022.

Deca iz grada Niša, koja se bave kik boksom, nedavno su na održanom svetskom prvenstvu u Italiji imala sjajne rezultate. Na takmičenju je učestvovalo više od 2.500 takmičara, a učesnici iz Srbije su pobeđivali, osvajali i vratili se kući kao pobednici sa puno medalja i uspeha.

Takmičari iz Niša su bili prvi u ekipnom plasmanu, prvi u sve tri discipline, osvojili su ukupno šest pojedinačnih medalja, četiri nagrade su osvojili članovi kik boks kluba koji nosi naziv po našem gradu Nišu.

Njihov uspeh se prepisuje radu, borbi, treninzima, odricanja od drugih stvari i posvećenost sportskom životu ali i njihovom selektoru Srđanu Raduloviću, koji uspešno radi sa decom.

Takmičari Nada Krivačević i Janja Savić osvojile su zlato, dok je Nikolina Stevanović osvojila bronzu, takmičar Ivan Krivačević osvojio je srebro.

Grad Niš veoma vodi računa o dorbim učenicima, sportistima i napređivanju omladine, prema tome obezbediće sredstva za stipendiranje talentovanih sportista, takođe, kako će pomoći finansijski, tako će pomoći i organizaciono.

Sledećim njihovim izazovima i borbama radovaćemo se svi zajedno, kako najavljuju čelnici grada Niša.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten