POSLEDNJE VESTI

  JKP Mediana Niš radiće ovih dana na generalnom sređivanju blokova

  25.10.2022.

  Da bi naš grad bio sređeniji, uređeniji i pre svga čistiji, postoje ekipe JKP Mediana Niš, koje su zadužene i zahvalne što je naš grad čistiji. Uz sav njihov rad za čist i uredan grad, moramo da se potrudimo i mi sami, na taj način što ćemo smeće odlagati u kontejnere selektovanjem gde šta pripada, tako što ćemo za kabasti otpad koristiti odvoz smeća u reciklažno dvorište, dok pre svega nećemo bacati smeće na ulici. Da bi se ta svest promenila kod ljudi, treba stalno govoriti o tome, držati edukacije i vaspitavati decu da to ne treba da rade i kakve su posledice.

  Ekipe JKP Mediana Niš, 26. oktobra (sreda), sa početkom od 08.00 sati, počinje sa generalnim sređivanjem blokova. Prvi u nizu blok gde će se obavljati radovi na čišćenju javnih površina, uređenju zelenila, pranju i pražnjenju podzemnih kontejnera i održavanju mobilijara biće blok na teritoriji Gradske opštine Palilula oivičen ulicama, Stevana Sremca, Jovana Babunskog, Čarnojevićevom i Rudničkom.

  Jako je važno da svi mi živimo u čistom gradu, da se trdudimo i svi zajedno radimo na tome da ne treba zagađivati okolinu. Naročito prostore gde živimo, gde šetamo, provodimo slobodno vreme, trčimo, vežbamo, gde nam se deca igraju i provode svoje vreme napolju u prirodi.

  Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

  Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


  INFORMIŠI SE

  Portal u službi građana.


  Telefon: 018200062

  E-mail: ininfonis@gmail.com

  Bilten