POSLEDNJE VESTI

Na Sednici Skupštine Grada Niša imenovan novi direktor Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju

02.11.2022.

Na sednici Skupštine Grada Niša, odbornici su razmatrali predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o osnivanju Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanaju. Druga tačka koja se razmatrala je predlog rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju.

Prethodna direktorka Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju bila je iz redova stranačke partije PUPS, Danijela Marković, čiji je prestanak vršenja funkcije konstatovan 09. avgusta 2022. godine, na osnovu pisane ostavke koju je dostavila Skupštini grada Niša, na dan 02.9.2022. godine.

Kako se navodi Odbor za imenovanje je izneo kao predlog za novog vršioca dužnosti Acu Stojiljkovića, izglasanog na sednici Odbora, održanoj 1. novembra tekuće godine (utorak), u skladu sa Poslovnikom Grada Niša.

Odbornici su na današnjoj Skupštini izglasali ovu odluku, te je Aca Stojiljković diplomirani ekonomista imenovan za vršioca navedene dužnosti.

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten