POSLEDNJE VESTI

Ekipe JKP Naissus svakodnevno na terenu

04.11.2022.

U ulici Vojvode Mišića nastavljaju se radovi na priključenoj vodovodnoj mreži. Radovi neće uticati na vodosnabdevanje, završetak radova očekuje se do 15.00 sati.

Ekipe JKP Naisus, radiće na sanaciji kvara Rujničkoj ulici, kod broja 34, na priključenoj vodovodnoj mreži, gde je iskop nužan. Do 15.00 sati biće prekid u vodosabdevanju.

Takođe, iskop je nužan i u ulici Strahinjie Simonovića kod broja 11, prekid vodosabdevanja se očekuje u istom intervalu.

Na teritoriji opštine Crveni Krst, u selu Mezgraja, ekipe JKP Naissus radiće na sanaciji kvara u ulici Maršala Tita bb, iskop je nužan a prekid vodosnabdevanja očekuje se do 15.00 sati.

U Niškoj Banji, do 15.00 sati, očekuje se prekid u vodosnabedevanju, zbog radova na popravci vodovodne mreže u ulici Sinđelićevoj kod broja 9.

Kada je u pitanju kvar u priključak šahti, radiće se u Donjem Međurovu kod OŠ “Desanka Maksimović”, gde je potrebno zatvaranje vode zbog defektaže. Dok će se radovi na sanaciji kvarova u priključenim šahtama I popravci priključene veze raditi na više lokacija u selu Mramorski Potok, u Radničkoj ulici u selu Lalinac, u ulicama Sretena Mihajlovića i Vojislava Đukića u Gornjem Međurovu i u Nišavskoj ulici u selu Knežica. Zbog navedenih radova prekid u vodosnabdevanju očekuje se do 15.00 sati.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten