08.11.2022.

Nacionalna služba za zapošljavanje i grad Niš tradicionalno organizuju  SAJAM ZAPOŠLjAVANjA I PROFESIONALNE ORIJENTACIJE, koji će se održati u sredu i četvrtak,  9. i 10. novembra 2022. godine,  u  „Oficirskom domu“ na nišavskom keju u ulici Orlovića Pavla 28a,  od  10 do 14 sati.

Dosadašnja praksa je pokazala da je učešće na sajmu odlična prilika za neposredni kontakt između poslodavca i tražioca zaposlenja. Svi poslodavci koji u narednih 6 meseci iskazuju potrebu za većim brojem radnika imaće priliku da u neposrednom razgovoru predstave radne pozicije, ali i izaberu kandidate prvog dana sajma. Učestvovaće 30 poslodavaca sa ponudom od 1075 radnih mesta. Raznovrsnost struke potrebne za potraživana radna mesta će za mnoga lica biti pogodna.

Drugog dana sajma je Sajam profesionalne orijentacije gde će svoje usluge i programe rada predstaviti 19 srednjih škola i 15 fakulteta. Kako je tržište rada promenljivo, mladi će imati uvid u to na samom sajmu koja radna mesta mogu da uklope sa svojim formalnim obrazovanjem, ali i da u odnosu na potražnju izaberu dalje obrazovanje kako bi lakše došli do posla.

Štandove sa poslodavcima obići će Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice, Vladislav Marjanović, predsednik Lokalnog saveta za zapošljavanje i  rukovodstvo filijale Niš.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten