POSLEDNJE VESTI

Ekipe JKP „Mediana“ Niš spremno dočekuju predstojeću zimu

15.11.2022.
jkp mediaa

JKP Mediana Niš, ima poseban značaj za grad Niš, s obzirom na to da se svakodnveno bori da naš grad izgleda lepo, čisto i uređeno.

Ono što je važno i značajno jeste da su ekipe JKP Mediana Niš svakodnevno na terenu. Aktuelnosti tokom proteklog vikenda jesu vrlo značajna. Naime, akcija pod nazivom „Neka Niš diše“, završena je sadnjom stabala uz Matejevački put, od raskrsnice koja se nalazi blizu škole, prema izlazu iz Niša.

Takođe, iz javno komunalnog preduzeća navode da su za predstojeće hladne dane i zimu krenuli sa pripremama, naime, raonici i posipači na mehanizaciju se montiraju, dok su velike količine soli za posipanje puteva već spremne.

Niš ima velike i lepe parkove koji su puni porodica, dece, stanovnika bez obzira na godišnje doba, čak je po nekim mišljenima pejzaž lepši zimi nego leti. Mišljenja su podeljena, u zavisnosti ko koje godišnje doba voli, ali da su parkovi prohodni za šetnju i zimi, kada nam stigne sneg i zadrži se, tu su ekipe JKP Medine Niš, koje se trude da to omoguće.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten