POSLEDNJE VESTI

Ekipe JKP „Naissus“ Niš radiće saniranje kvarova na više lokacija

24.11.2022.

Ekipe JKP „Naissus“  Niš, radiće danas na sanaciji  kvarova na više lokacija u gradu. Naime, zbog vode na površini,  nužan je iskop na uglu ulica Božidarčeve i Starca Vujadina.  Te se zbog saniranja kvara na vodovodnoj mreži očekuje prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati u navedenim ulicama.

U naselju Kitice, u ulici Vuka Karadžića bb, takođe se u istom intervalu očekuje prekid vodosabdevanja, zbog nužnog iskopa i sanacije vode na površini, ali I u selima Veliki Drenovac i Supovac.

Voda na površini, gde je potreban je iskop u naselju Gornji Matejevac, u ulici Livađanskoj, kod broja 38, takođe iziskuje prekid vodosabdevanja u datom intervalu.

Dok će se tokom dana radovi obavljati i na prevezivanju preže u Prvomajskoj ulici bb. Zbog radova moguć je prekid vodosnabdevanja u delu ulice Prvomajske, od Sedmog jula do Ćirila i Metodija, i moguć prekid u ulicama Vojvode Stepe, Cvijićevoj i delu Ćirila i Metodija do Vojvode Tankosića.

Kada je u pitanju iskop u naselju Suvi Do, u ulici Slavoljuba Mitića kod broja 13, prekid vodosnabdevanja će biti do 15.00 sati.

Intervencija će se vršiti i u ulcic Majakovskog kod broja 33, gde će zbog vode na površini biti prekinut sistem vodosnabdevanaj u već navedemom intervalu.

U Donjem Međurovu, u ulici Šumadijkoj, Medoševcu i ulici Trg Republike, voda šuni šahte, te će vodosnabdevanje biti prekinuto, jer će se raditi sanacija u ulicama, Rudničkoj, Petra Konjevića, Učitelj Milina.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten