Redovne aktivnosti, planovi i poboljšanje rada Doma zdravlja Niš

29.11.2022.

Ekipe odeljenja medicine sporta učestvovale su kao medicinska podrška na bazenu Sportskog centra “Čair”, koji je u organizaciji Saveta za školski sport Grada Niša, plivačkog kluba “Sveti Nikola” i plivačkog kluba “Niš 2005”, organizovao i održao Prvenstvo osnovnih i srednjih škola u plivanju.

Kada su u pitanju naši najmlađi sugrađani, očuvanje njihovog zdravlja i nega, lekari Doma zdravlja Niš ispunjeni su posebnom pažnjom i energijom za rad. Naime, u Domu zdravlja Niš, održan je redovni radni sastanak službe za zdravstvenu zaštitu dece i školske dece. Rukovodstvo Kuće dobrog srca, sastalo se kako bi razgovarali o pitanju  redovne  organizacije, izvršenju planova rada, ali i planovima za predstojeću godinu. Posebna pažnja bila je kada je reč o planovima za preventivne i sistematske preglede.

Rukovodstvo Doma zdravlja Niš održava redovno sastanke kako bi upotpunilo svoj rad, sagledalo sve promene, sugestije, razradilo planove, govorilo o inovativnostima i poboljšanju rada. Iako se svakodnevnim radom lekari bore za zdravlje svojih pacijenata, obeležavanjem značajnih Svetskih dana i ukazivanja na važnost brige o zdravlju, održavanju redovnih akcija tokom vikenda, tribina i apela, rukovodstvo Doma zdravlja Niš, pokušava da na svaki način upotpuni, dopuni i poboljša svoj rad. Lekari svojim redovnim edukacijama rade na sopstvenom znanju i uvek su dostupni pacijentima.

Sa tim ciljem održan je još jedan sastanak sa šefom Odeljenja za zaštitu životne sredine i timom iz Odseka za centralnu sterilizaciju, kao i glavnim sestrama Službe za zdravstvenu zaštitu odraslih, Službe za zdravstvenu zaštitu žena i Službe za zdravstvenu zaštitu u oblasti dentalne medicine. Glavna tema radnog sastanka jeste bila edukacija zdravstvenih radnika koji će raditi u odseku i precizirane procedure i uputstava koja će biti korišćenja u radu ovog odseka.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten