JKP „Naissus“ Niš radiće na sanaciji kvarova

06.12.2022.

JKP “Naissus” Niš, radiće na sanaciji vodovodne mreže, zbog vode na površini  te je iskop nužan u naselju Deveti maj, u ulici Milorada Jovanovića Uče broj 2, pa se očekuje prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati.

Zbog vode na asfaltu iskp je takođe neophodan u ulicima Stevana Nemanje i Jug Bogdanovoj, zbog saniranja vodovodne mreže očekuje se prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati.

U ulici Carice Milice kod broja 8, radiće se na saniranju kvara koji je izazvao vodu na površini. Ekipe će raditi u navedenoj ulici na iskopu i saniranju kvara, a prekid vodosnabdevanja očekuje se u naselju Donja Vrežina do 15.00 sati.

Voda na površini izazvala je havariju i u naselju Deveti maj, u ulici Zorana Cige Stojanovića kod broja 2, a zbog popravke na vodovodnoj mreži iskop je neophodan i prekid u vodosnabdevanju očekuje se do 15.00 sati.

Kada je u pitanju problem zbog vode koja puni šahte, potrebno je osposobljavanje prvih ventila u naselju Jelašnica, u ulici Đorđa Kurtaka kod broja 10. Takva vrsta sanacije radiće se i u selu Mezgraja, u ulici Maršala Tita, dok se sanacija kvara realizuje i u selima Vrtište, Trupale, Divljana, Mokra i Krupac. Zbog navedenih radova na više adresa u selima Vrtište, Trupale, Divljana i Mokra, očekuje se prekid vodosnabdevanja do 15.00 sati.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten