POSLEDNJE VESTI

Mladić koji je nedavno izmakao stolicu svojoj profesorki engleskog jezika pokušao da se ubije

06.12.2022.

U niški Klinički centar trasportovan je mladić N.Ž. (17) iz Opšte bolnice u Kruševcu, zbog pokušaja samoubistva, kako bi se njegovo zdravstveno stanje pratilo i lečenje dalje nastavilo u Nišu.

Stariji maloletnik je inače, nedavno svojoj profesorki engleskog jezika u Trsteniku izmakao stolicu, sam užas koji se dogodio je zabeležen telefonom i objavljen je bio na društvenim mrežama. Sve to doživelo velike osude na društvenim mrežama. Tema vršnjačkog nasilja je veoma zastupljena i već par godina aktuelna u javnosti. Dok se stalno vodi polemika o tome kako se učenici ponašaju prema profesorima, da li postoji verbalno i psihičko nasilje nad profesorima od strane učenika, kao i način sankcionisanja maloletnih lica u takvim situacijama.

Po prijemu pacijenta u niški Klinički centar ustanovljene su povrede ali poreklo povreda još uvek nije određeno. Dijagnozom lekara ustanovljen je manji hematom sa spoljne strane vrata. Mladić je prevezen uz pratnju policije.

Kako se saznaje mladić je zbog velikog  pritiska koji više nije mogao da podnese jer je svojoj profesorki izmakao stolicu pokušao da digne ruku na sebe i izvrši samoubistvo vešanjem, kako ističe otac maloletnog dečaka.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten