RADOVI, KVAROVI NA VODOVODNOJ MREŽI I PREKIDI U VODOSNABDEVANJU

08.12.2022.

U selu Popovac  ekipe JKP “Naissus” Niš radiće na sanaciji kvara na priključenoj vodovodnoj mreži, u ulicama Dragoljuba Đorđevića, Borisa Kidridža, Milana Stojiljkovića i u Železničkom naselju. Povodom toga očekuje se prekid u vodosnabdevanju do 15.00 sati, u navededim delovima ulica.

Radovi će se vršiti i na Mramorskom brdu preko puta “Frikom” firme, gde je nužan iskop na priključenoj vodovodnoj mreži, pa se povodom toga prekid u vodosnabdevanju očekuje do 15.00 sati.

Na priključenim vezama radovi će biti obavljani u naselju “9. Maj”, u Jastrebačkoj ulici, u selu Jelašnica u ulici Đorđa Kurtaka, gde je nužan ispok. Zbog sanacije u navedenom naselju i selu, koja se nalaze na teritoriji opštine Palilula i opštine Niška Banja, doći će do prekida vodosnabdevanja do 15.00 sati.

Vodovodna mreža u selu Velepolje takođe će biti u sistemu popravke jer je potrebeno raskopavanje, te će i tu doći do prekida vodovodne mreže do 15.00 sati, zbog radova i sanacije kvara.

Ekipe JKP “Naissus” Niš svakodnevno su na terenu i trude se da saniraju sve kvarove kako bi korisnici uvek imali vode i kako ne bi došlo do zastoja u vodosnabdevanju.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten