Dom zdravlja Niš planovi, radovi i akcije

16.12.2022.

Rukovodstvo Doma zdravlja Niš održalo je sastanak sa Službom za tehničke poslove u okviru redovnih godišnjih sastanaka. Ova služba funkcioniše sa tri odeljenja različitih delokruga rada koji predstavljaju podršku i servis ostalim službama Doma zdravlja Niš. Tema sastanka jeste bila o postignutim rezulatatima u toku godine, kao i planovima za unapređenje procesa rada u službi, planovima nabavke, predlozima i prioritetima.

U sastavu službe za tehničke poslove nalaze se odeljenje za tehničke poslove sa sledećim odsecima: Odsek za obezbeđenje objekta, Odsek za održavanje opreme i objekta, Odsek za vozni park, Odsek vešeraj.

Što se tiče odeljenje za zaštitu životne sredine ti spadaju  Odsek za tretman medicinskog otpada, Odsek za centralnu sterilizaciju. Za odeljenje Kontakt centar, tu su službe kontakt centra i odsek za informacije(telefonska centrala i infopult).

Kada je u pitanju vikend znamo da počinju mnoge akcija namenje svim pacijentima, prema tome i ovog vikenda održaće se akcija pod nazivom “Otvorena vrata” ali i akcija “Približimo se pacijentima”.

Zbog velikog interesovanja ovih akcija, akcija “Približimo se pacijentima” održaće se u selu Cerje, 18. decembra u nedelju, sa početkom od 09.00 do 12.00 sati.

Svi zainteresovani pacijenti imaće priliku da urade kontrolu krvnog pritiska, provere nivo šećera u krvi, urade klinički pregled uz uzimanje medicinske anamneze i dobiju savete i preporuke lekara u vezi sa prevencijom i lečenjem hroničnih bolesti.

Posebno će biti sagledani stari, manje pokretni i nepokretni pacijenti. Neophodna je zdravstvena knjižica i izveštaj o dosadašnjoj terapiji (dati na uvid).

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten