POSLEDNJE VESTI

Dentalna medicina Doma zdravlja Niš sada ima posebne prostorije za trudnice i porodilje

17.12.2022.

Rukovodioci i lekari Doma zdravlja Niš znaju koliko je značajno trudnicama da tokom drugog stanja imaju priliku da obavljaju preglede, naročito preglede dentalne medicine.

Danas je svečani dan i početak rada preventivnih pregleda centra dentalne medicine za trudnice i porodilje.

U prostorijama Službe za zdravstvenu zaštitu u oblasti dentalne medicine Doma zdravlja Niš na trećem spratu u ordinaciji broj 108, svečano je obeležen početak rada Preventivnog centra dentalne medicine za trudnice i porodilje.

Pored ordinacije postoji i prostor za edukaciju koji je namenjen za unapređenje oralnog zdravlja tokom trudnoće i posle porođaja.

Još jedna dobra stvar jeste što trudnice i porodilje neće čekati u redu, biće izolovane od ostalih pacijenata. Osim preventivnih pregleda, Preventivni centar dentalne medicine za trudnice i porodilje, vršiće sanaciju zuba žena ukoliko postoji potreba.

Takođe, još jedna pozitivna stvar jeste da porodilje mogu da dođu sa svojim bebama na pregled, jer je ordinacija opremljena isključivo za rad sa trudnicama i porodiljama a pruža kompletnu stomatološku zdravstvenu zaštitu, jedinstvenu celom prostoru Srbije.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten