POSLEDNJE VESTI

IZLOŽBA „MOTIVATIONAL QUOTES” U NIŠKOM KULTURNOM CENTRU

27.12.2022.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Izložba radova studenata treće godine osnovnih akademskih studija Fakulteta umetnosti u Nišu, Departmana za primenjene umetnosti, pod nazivom Motivational quotes otvorena je u Galeriji Niškog kulturnog centra. Publika će postavku moći da pogleda do 16. januara 2023. godine. Na otvaranju izložbe govorila je prof. Anita Milić.

Profesorka Anita Milić je zaželevši dobrodošlicu posetiocima izjavila:

„Ovde smo zbog motivacionih poruka koje su studenti treće godine imali kao aktuelan zadatak u ovom semestru na predmetu Grafičke komunikacije, i posebno me obradovalo to što su pokazali svoje kreativne sposobnosti. Drago mi je što ovde u Nišu počinjemo sa izložbom i nadam se da će studenti pomeriti granice i u širem regionu. Neki radovi odavde, sa ove izložbe maja meseca će se naći na regionalnoj izložbi koju organizujemo sa studentskim kulturnim centrom u Beogradu”.

„Dvadeset i dva studenta: Andrijana Jovanović, Danica Ćirić, Elena Denda, Ilija Samac, Irena Tasić, Jana Novaković, Ksenija Stanković, Marija Milosavljević, Marko Cukavac, Nađa Stanisavljević, Nevena Ristić, Ana Mitrović, Anja Janković, Anja Naumović, Danica Stojanović, Lana Jovanović, Marija Tatić, Mateja Milošević, Mihailo Ećim, Petar Pejić, Sara Bogdanović i Vera Nikolić, ispoljavaju svoju nadarenost, pronicljivost, kreativno mišljenje i potkrepljuju spremnost za rešavanje visoko funkcionalnih zadataka savremene dizajnerske prakse”, navodi se u katalogu ove izložbe.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten