POSLEDNJE VESTI

Dom zdravlja Niš aktivnosti i radovi

29.12.2022.

U amfiteatru Doma zdravlja Niš, Savetovalište za mlade svečano je obeležilo jubilej 20. godina rada i angažovanja. Cilj organizovanja je da pruži mladima podršku i pomogne u prihvatanju mnogih novina, rešavanju problema i u prevazilaženju nerešivih situacija. Svečanosti su prisustvovati veliki broj dugogodišnjih saradnika kao i predstavnici niških škola.

Dom zdravlja Niš dobio je i nove mlade radnike, učesnike programa “Moja prva plata”. Zvanično je započelo rad 70 zdravstvenih radnika. Dodela ugovora je organizovana u amfiteatru, u centralnom objektu Doma zdravlja Niš i tom prilikom rukovodstvo, kao i svi prisutni zaposleni, poželeli su mladima da steknu što više znanja i veština, da ostvare dobru saradnju sa kolegama i da im period boravka u ustanovi ostane u dobrom sećanju.

Za to vreme stomatološka ordinacija Zubić vila Odeljenja za zdravstvenu zaštitu u oblasti dentalne medicine dece organizovala je veselu radionicu sa roditeljima i decom iz vrtića Panda. Naši najmlađi pacijenti su u divno oslikanoj i savremeno opremljenoj atmosferi ordinacije Zubić vila uz bojanke i igračke stekli prva znanja o značaju pravilne ishrane i tehnike pranja zuba.

Zaposleni Doma zdravlja Niš akcijom pod nazivom “Zdravi i srećni sa Domom zdravlja Niš u 2023. godini” koja se organizuje 29. decembra (četvrtak), u centralnom holu zdravstvene stanice poželeće sugrađanima bolju i zdraviju 2023. godinu. U toku akcije tim Centra za preventivne zdravstvene usluge podeliće promotivni materijal sa zdravstveno-vaspitnim sadržajem u cilju podizanja nivoa svesti o zdravim stilovima života.

 

 

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

Bilten