Dom zdravlja Niš ciljevi i novine za 2023. godinu

04.01.2023.

Dom zdravlja Niš 2023. godinu počinje sa unošenjem novine u cilju unapređenja rada. Naime, dr Milorad Jerkan, direktro ove ustanove vršiće prijem pacijenata na razgovor, kako bi uz sugestije uspeo da unapredi i poboljša rad.

Novinom se ukazuje pacijentima i građanima na to koliko je značajno da se čuje njihovo mišljenje o primarnoj zdravstvenoj zaštiti, jer se na taj način može delati i to je značajno kako za lekare tako i za pacijente. Građani i zaposleni se mogu javiti i zakazati prijem svakog radnog dana putem telefona 018/503-516 ili putem meil adrese info@domzravljanis.co.rs.

Najčešća pitanja koja su građani imali do sada jesu bila kako ostvariti pravo na zdravstvenu zaštitu i dostupnost novih radnih mesta.

Rukovodioci i zaposleni Doma zdravlja Niš pokušavaju na svaki način da izađu u susret svojim pacijentima, zato su za ovu godinu spremili plan i program rada.

Prioriteti će biti i ulaganje u ljudske resurse i blagovremeno osposobljavanje kadrova. Cilj i želja jesu da se što veći broj lekara upiše na specijalističke studije i ustanova što pre dobije deficitiran kadar

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com

POSLEDNJE VESTIBilten