POSLEDNJE VESTI

ODRŽANA 16. SEDNICA SKUPŠTINE GO PANTELEJ

10.03.2023.
GO_Pantelej
GO_sednica
GO_predsednica
GO_skupština

Održana je 16. sednica Skupštine Gradske opštine Pantelej, kojom je predsedavao predsednik Skupštine Saša Novićević.

Sednici je prisustvovala predsednica Gradske opštine Pantelej Nataša Stanković.

Odbornicima Skupštine GO Pantelej prezentovan je izveštaj o ostvarenoj finansijskoj podršci medijskim projektima u 2022.godini.

„Gradska opština Pantelej je prva krenula sa projektnim finansiranjem medijskih projekata i to radimo transparentno i u skladu sa zakonom od početka usvajanja zakona, raspisivanjem javnih poziva, a pre toga javne rasprave o temama koje su od značaja za našu opštinu. Svake godine se trudimo da imamo eksternu komisiju koja boduje medijske projekte u skladu sa našim finansijskim mogućnosti i sa budžetom Gradske opštine Pantelej. Gledamo da ispoštujemo šta je to što naši građani žele i da kroz te medijske projekte ojačamo saradnju sa ostalim medijskim kućama na teritoriji naše opštine kako sa pisanim, štampanim medijima, tako i sa portalima, sa televizijama, smatramo da podjednaki značaj imaju u informisanju stanovništva u današnje vreme i televizije, kao i internet portal i medijske kuće koje imaju dugogodišnju tradiciju, a takođe želimo pomoći i mladim medijskim kućama ukoliko imaju neke intesenantne projekte koji mogu da promovišu Gradsku opštinu Pantelej“, izjavila je predsednica Opštine Pantelej Nataša Stanković.

Iz budžeta GO Pantelej za medije ove godine opredeljeno je oko dva miliona dinara, od toga 1,8 miliona za sufinansiranje medijskih projekata, dok je 200.000 dinara za oglašavanje. Javni poziv za medije će biti raspisan do kraja marta.

Uključi se u diskusiju, ostavi svoj komentar

Vaša email adresa neće biti javno vidljiva. Obavezna polja su označena *


INFORMIŠI SE

Portal u službi građana.


Telefon: 018200062

E-mail: ininfonis@gmail.com





Bilten